RaKaN-RaKaN SeTiA

kLiK-kLiK LaH DiSiNi

Sunday, 1 July 2012

~tErKiLAn~




baru tadi aku buka akaun kedua facebook adik aku..aku pn taip la search la name ex girl aku..tup2..kuar profile picture dia bersanding atas pelamin ngan suami dia..aku terkilan sbb aku br tau yg dia dah kawin..sebak giler hati aku tgk gmbr dia bersanding..kuar gak la air mata jantan aku yg da lma xkuar..perghh..aku sbar je..aku bgtau la mama dan adik aku..mama aku kata kat aku..sbr je..ade yg lbh baik utk aku nnti..biarkan ex aku tu..sbnrnya..aku msh lg syg kt ex aku tu..aku doakan dia berbahagia ngan idup dia..

2 comments:

  1. Takpa, dah bukan jodoh.. maybe jodoh hang lagi better drpd dia.. bunga bukan sekuntum laa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu..anyway..thanx..

      Delete